Gurmán Restaurace

jídelníček 14.05.2018 – 18.05.2018

 

XXL menu (týdenní nabídka) cena 99,- Kč

 

  1. 200 g smažené milánské řízečky („sur“ kotleta) s parmazánem, brambory s máslem a petrželkou, tatarka, salát
  2. 200 g grilovaná „sur“ kotleta se zelenými fazolkami a slaninou, vajíčko, opékané brambory

Pondělí – 14. května

Polévka: kulajda

A) 120 g vepřová pečeně se švestkovou omáčkou, bramborová kaše

B) 120 g kuřecí kung – pao, dušená rýže

C) 300 g gnocchi s kuřecím masem a smetanovým listovým špenátem, parmazán

Výběr)  120 g smažený sýrový mix, brambory s máslem a petrželkou, tatarka, salát

salát) čerstvá zelenina, masový špíz, dresssing, pečivo

 

 

Úterý – 15. května

Polévka: písmenková

A) 120 g kuřecí prsíčka se smetanovo – pepřovou omáčkou, šunka, opékané brambory

B) 120 g štěpánská vepřová pečeně, houskový knedlík

C) 180 g masový karbanátek, bramborová kaše, sterilovaná okurka

Výběr)  150 g živáňský špiz (krkovička, klobáska, cibule), šťouchané brambory

salát) čerstvá zelenina, grilované kuřecí nudličky, dresssing, pečivo

 

 

Středa – 16. května

 

Polévka: gulášová

A) 120 g vepřový katovský závitek (listový špenát, slanina), šťouchané brambory s cibulkou

B) 120 g kuřecí játra s kuřecím masem na cibulce, dušená rýže

C) 300 g šunkofleky, okurka

Výběr)  120 g smažená hlíva ústřičná, brambory s máslem a petrželkou, tatarka, salát

salát) čerstvá zelenina, sýr, šunka, vajíčko, dresssing, pečivo

 

Čtvrtek – 17. května

 

Polévka: italská

A) 120 g kuřecí prsa s omáčkou z hlívy ústřičné a žampionů, dušená rýže

B) 180 g čevapčiči (okurka, hořčice, cibule), brambory s petrželkou

C) 300 g hrachová kaše, opékaná klobáska, okurka, chléb

Výběr) 150 g trhané vepřové s BBQ omáčkou v tortille, opékané brambory

salát) čerstvá zelenina, smažené kuřecí nugetky, dresssing, pečivo

 

Pátek – 18. května

Polévka: vývar se zeleninou a masem, těstoviny

A) 120 g smažený mix (kuřecí, vepřový), bramborový salát

B) 300 g halušky se zelím a slaninou

C) 300 g buchtičky se šodó

Výběr) 150 g  kuřecí prsa s jemnou parmazánovou omáčkou, brusinkový přeliv, opékané brambory

salát) čerstvá zelenina, tuňák, vajíčko, cibulka dresssing, pečivo